"Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо" Артур Шопенхауер

Естетична гинекология

Какво представлява естетичната гинекология?

Естетиката на гениталната област, цели да постигне както по-добра визия, така и по-добра функционалност на тази област. Чрез процедурите, които се прилагат, индиректно се подобрява сексуалният живот и либидото на жените.

Какво означава терминът генитално подмладяване?Част от процедурите, които се прилагат в гениталната област, целят да подобрят измененията настъпили вследствие на напредване на възрастта, поради промяна в телесното тегло, бременност, раждане и хормонални изменения.

Какви процедури включва естетичната гинекология?В термините естетична гинекология, barbie vagina, генитално подмладяване, вагинална реювенация, се включват множество различни естетични процедури. Някои от тези процедури могат да бъдат направени едновременно при една пациентка или поотделно, взависимост от желания краен резултат.Необходимостта и видът на процедурата се определят след преглед от специалист.

Видове естетични процедури в генитална област:

Barbie vagina какво е?

Анатомично малките срамни устни са покрити от големите срамни устни и не се виждат. При някои жени обаче, малките срамни устни са с размер, който води до тяхната видимост между големите срамни устни, понякога могат да бъдат асиметрични или с напредване на възрастта да увиснат надолу. Някои жени се притесняват от тази визия и предпочитат да се вижда единствено така наречената линия на Венера, която представлява само една цепка между големите срамни устни. Процедурите, които се правят, за да се постигне тази визия се включват в термина Barbie vagina.

 Каква е ролята на малките срамни устни?

Големи срамни устни

Те се намират отвън и встрани от малките срамни устни. Покриват и предпазват нежните структури разположени между тях – малки срамни устни, отвърстието на уретрата, клитора и входа на влагалището.

 

 

Социални мрежи