"Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо" Артур Шопенхауер

За посещението при гинеколог

Като жена знам какво е притеснението, когато се посещава акушер-гинеколог. В момента в който записах да уча медицина, исках да стана гинеколог. В моите очи жената и това което се случва в тялото й по време на бременност бе едно голямо чудо. Колкото повече потъвах в океана на специалността, толкова повече се обеждавах в чудесата, които могат да се случат.

Кариерата ми така се разви, че попаднах в школата на един от най-добрите онкогинеколози в България. Бих казала, че онкогинекологията е най-трудната част от специалността, но тя тотално ме заплени. Усещането, че мога да помогна на пациента, въпреки сложната ситуация и погледът му пълен с надежда, а после и с благодарност, са достатъчни за да стоя с часове в операционната.

За да уравновеся моята същност, в последните години се засили моят интерес към естетичната гинекология. Ако с онкогинекологията задоволявам моята нужда да помогна на пациента, то с естетичната част аз помагам на дамите да се чувстват по-самоуверени, желани и удовлетворени.

Непрекъснато бях в търсене на най-доброто, въпреки че е трудно достижимо.
За мен бе важно да предложа най-доброто в диагностиката и лечението на пациента.

Това търсене бе стимулът да сложа начало на моята индивидуална акушеро-гинекологична практика.

Искам всяка дама да се чувства максимално комфортно, уверено и сигурно.

Социални мрежи